Frappe

Just nu livnär vi oss på frappe...

Hellas

Nu sitter jag och Rouzbeh på ett internetcafe/internetbar och dricker massa goda drinkar med tomtebloss. Halkidiki, där vi befinner oss just nu, är en mysig stad med massa seafood och glada greker, ett minus är till alla ryssar som är allmänt högljudda och skriker på varandra. 

Det känns skönt och komma bort från alla måsten! här lever jag bara och låter alla dagar segla förbi!

Nä nu måste jag fortsätta dricka mina tomteblossdrinkar med min dude!

By the way kolla våra Greklandpics på Rouzbehs flickr:

http://www.flickr.com/photos/rouzwawi


Packat och klart!

Om några timmar tar vi taxin till arlanda och imorgon eftermiddag är vi i Grekland och käkar smarrig mat i eftermiddagssolen. Så hejdå regniga sthlm och hej soliga grekland.

2 dagar kvar.....

....till Grekland!

Min kusin sa för någon dag sedan att jag borde bli en modebloggare haha. jag tyckte det var komiskt eftersom min favoritfärg är svart, som för det första inte är en färg och för det andra går jag med trasiga converse och kaffefläckar på tröjan all day long, vilken sida har hon sett av mig där hon kan resonera att jag borde bli en modebloggare? det får förbli ett mysterium.


Helena Bergström

Idag fick jag medverka i Helena Bergströms film "Så olika", den här gången fick vi vara på skansen bland alla knasiga djur som störde inspelningen konstant. Nu är jag med i filmen vid två tillfällen, en skansenscen och en stureplansscen.
Här får ni en bild från inspelningen, tyvärr får man egentligen inte fota men jag tror inte att den här dåliga bilden orsaker några problem!




Jag ska kanske vara med i "Mankells Wallanderfilmen" också eftersom producenten var intresserad av mig. Jag får svar snart och hoppas att inspelningen sker då jag är hemma i Sthlm för annars blir det svårt!




Åh vilken känsla!

Hejsan, nu har jag rättat din omtentamen i biologi B

Det gick väldigt bra och du fick betyget A

 

Du kan hämta din tentamen på BIG-kansliet

 

mvh

Kenneth Ekvall

BIG, Stockholms Universitet

(Betyg A motsvarar MVG)


I DID IT!

JAG FIXADE DET NATURVETENSKAPLIGA BASÅRET! JAG KLARADE ALLA KONTIGA TERMER, ALLA LABBAR OCH ALLA TENTOR!
SOOOOMMMMAAAARLOOOOOOOOOOOOOV!!

DAGEN D!

Imorgon gäller det! jag är sjukt nervös! Jag ska skriva min allra sista tenta och har pluggat 24/7, det är som att springa för en uppförsbacke som aldrig tar slut. Mina hjärnceller har aldrig varit så effektiva som nu! Jag ska fixa det! Jag ska klara basåret! IMORGON DÅ JÄVLAR! The last chance ever!
Alla måste hålla tummarna för mig nu och tänka på mig kl:13.00-16.00!

Dagens roliga!

Jag hittade en blogg som tillhörde statistbokaren för johan palms musikvideo idag och tydligen hade jag gjort ett bra intryck trots att jag klagade hela tiden på johans dåliga musikvideokoncept under hela inspelningsdagen.

Citerat från hans blogg:
"Jag gjorde dessutom förmodligen ett helt gäng statister ganska besvikna nyss, när jag fick avfärda dom att de inte behövs mer till videon på Tisdag. Speciellt synd blir det att inte få se "clownen" Diana igen. Hon var gullig."

Här får ni en bild från inspelningen!


lesspunktnu

Omtenta på måndag för att jag var 7 poäng ifrån godkänt! Jag orkar verkligen inte! jag varken ork eller kraft kvar! min hjärna kan inte ta emot mer fakta!
GE MIG STYRKA!

Världens segaste vecka

Den här är veckan går ju så seeegt! Sista tentan imorgon och förhoppningsvis är allt över om jag inte får omtenta på måndag!
kan skryta med att jag fick alla rätt på fysiktentan förutom en uppgift och är fortfarande lika ointresserad av fysik som innan jag började basåret, med tanke på att jag aldrig trodde att jag skulle klara av att svara på en enda fysikfråga är jag väldigt stolt över mig själv.

Idag hittade jag ett mejl från sverigedemokraterna och massa propaganda om varför jag borde rösta på dem. Jag har troligtvis ringt till dessa idioter tio gånger och mejlat att jag inte vill ha någonting med de och göra men min röst blir inte hörd. Dessa mejlandet från sverigedemokraterna har pågått i snart tre år och jag förstår inte vad som är dealen och skicka massa propagandamejl för att försöka ändra min åsikt.


Jag vill glassa på en strand just nu och bli brun!
En vecka kvar till Grekland!


Bokat och klart!

Flyg plus hotell är bokat och klart. Vi åker den 13:e juni till grekland och kommer hem den 30:e. Vi ska först till Halkidiki och sen till Thessaloniki.
Behöver verkligen semester nu! orkar inte med skolan längre, jag är som levande zombie och lever på reservenergi på grund av ett konstant pluggande utan vila. Har nu en tenta kvar som är på torsdag men har mina aningar om att dagens tenta blir en omtenta nästa vecka. Mitt huvud kan inte ta in mer information längre, mår illa när jag ser skolböcker och fakta.
Behöver styrka! behöver extra energi för den sista spurten som känns som världens mastigaste uppförsbacke.


Snart ligger jag på den här stranden och glassar!


RSS 2.0