Åh ge mig styrka!

Sitter och försöker plugga inför fysiktentan men det går bara inte. Har ingen styrka kvar! och sthlmsvintern är grå och trist som vanligt.....

ingen kraft eller ork!

Imorgon: LÅ


haha



Brittan kommer nog alltid finnas i våra hjärtan. en barndomsvän som aldrig sviker en!

I against I


Skokloster

Nu har min familj flyttat till skokloster, den feta villan som ser ut som ett slott. Ser framemot att fira min födelsedag med familj och vänner där..
Nu vill jag bara ha sommar och tillbringa varenada sommardag vid polen ute i skokloster! och polparty kommer det att bli!:D

En vecka kvar...

....tills jag ska hem till norrland.

nu ska jag tvätta och sen gå på bio avec Rouzbeh!

Pain

Igår var jag i kallhäll och packade mitt rum, mitt första boende i storstan. Så nu flyttar min stora familj till en nybyggd fet villa ute på vischan. Det kan vara lite skönt att den ligger lite off. Man känner ett lugn där. Bra för stressiga mig att få komma ut på landet.

Morgonen började med kramp i magen, exakt samma magsmärta som sist jag var på akuten. Läkarna vet fortfarande inte vad det är. Första gissningen var gallsten men det visade sig senare att det var inte det. Sedan var det helt plötsligt fel på min lever och sedan hade jag magkatarr/magsår. Men medicinerna fungerar inte och nu vet de inte vad det är.
Så nu var det tredje gången jag hade extrema magsmärtor som tydligen inte är något speciellt....
missade obligatoriskt upprop på skolan och tentautdelningen. yey!

jahapp nu sitter man här och är hungrig men vågar inte äta. vilket dilemma. då blir det soppdiet igen då! för tredje gången....


Äntligen!

Äntligen tar han över USA. Barack Obama har tagit över makten. Slut på onödiga krig.
Såg idag direktsändingen när han svor eden för att bli USA:s nästa president. Vilken lättnad, speciellt för mellanöstern som äntligen få vara ifred utan att USA lägger sig i.

Idag är en historisk dag, en dag som vi aldrig kommer att glömma.

KSB

Nu ska jag och franquita bli grannar igen! först bodde vi grannar på BV och nu i kista. helt sjukt. allt är nästan klart för flytten.
Det som är kvar är kontrakt och en färd till ikea! YEEEY!

kanske ta en tupplur nu. har haft för många sömnlösa nätter.


"den liggande åttan"

nu har jag bestämt mig. jag ska tatuera in oändligheten. en sak som har fascinerat mig länge.
den liggande åttan är symbolen för oändligheten, något som vi männiksor aldrig kommer att förstå. bara tanken är skrämmande.
jag är helt såld på vårt universum. det går inte ens att tänka sig hur stort det är. jordklotet är bara en liten atom i vårt universum.
därför ska jag tatuera in "den liggande åttan" som synboliserar vår värld och vårt universum. en symbol som symboliserar något som aldrig tar slut, men hur kan något aldrig ta slut? skrämmande va.


"Universum kan vara oändligt, men kan också vara ändligt men utan ände. Tankar om universums form och utsträckning kan förefalla paradoxala, men detta är inte så konstigt som det låter; en cirkels kurva eller ytan på en sfär är också ändlig men utan ändar."


nu var jag här igen

ny blogg, nytt liv..eller?

regn, regn och åter igen regn...stockholmsvintern såklart.
snart blir det L-town och då tänker jag ta på mig skoterskorna och ta en sväng med skotern. det var verkligen länge sen!

Idag är det hemmadag d.v.s pluggdag. jag har insett en sak, att hela vår värld/universum är byggd på matematik. det är helt sjukt. resultat av all forskning består av matematik. våra kroppar består av ekvationer.

Gyllene snittet. 1+√5 / 2

RSS 2.0