"To do" - listan

Väl tillbaka till storstan kom stressen tillbaka. Har planerat min närmsta framtid i en vecka nu och kommit till flera olika lösningar, har dessutom skrivit en lång "To do-lista" om dagens åtgärder. Det är inte lätt och bli vuxen eller snarare ta ansvar över livets handlingar.






Igår fick jag en roll i en musikvideo som spelas in augusti! Jag har inte fått veta vad jag ska ha för roll exakt men det blir jag informerad om när inspelningen närmar sig.



Sambo med Ellen





Greece










Cobrastyle

Fick nyss ett samtal från min dude där han berättade om lördagens galenskaper, som bland annat bestod av besök på en gayklubb där min pojkvän var väldigt populär. Jag hade velat vara på plats och dokumenterat allt haha.

Just nu lyssnar jag på Robyn och ska snart bege mig till skurholmen.

L-town

Nu har jag blivit sambo med elon.





Friday I'm in love


Pitepalt

Sitter här med världens paltkoma. Finns ingen bättre mat än pitepalt, yummi!

Ikväll ska jag se Bruno med halva lule typ.


BTW hittade jag min kamera...

Kluvenpunktnu

Jag kom inte in på apotekarprogrammet i Uppsala på grund av finanskrisen! Ingen har jobb och har bestämt sig för att plugga nu, det drabbade olyckligtvis mig på grund av att det är 34 000 mer personer som har sökt till HT 09. Jag ville verkligen plugga nu eftersom jag nu har klarat av basåret och kan alla kemiska substanser utantill. Finanskrisen drabbade till och med mig, det drabbade oss ungdomar som värst.

Vad ska man ta och hitta på nu då? läsa komvux efter att gått naturvetenskapligt basår på sthlms uni? ta körkort? var när och hur? resa? vart? när? jobba när det inte finns jobb? ska jag vara kvar i Lule eller inte? vad händer med min dude?

Det här händer inte!

Idioti...

Det blev inget filmjobb för mig pga utgången dagen innan. Så där förlorade jag pengar och meriter för mitt filmCV! kul!

SVT

Imorgon ska jag vara med i en film för SVT och på måndag drar jag till LULEEE!

Ikväll blir det utgång och bakis till filminspelningen kommer man att vara......


SEE YAA!



Home sweet home!

Hemma i Sverige efter en underbar resa i Grekland med min älskade dude. Tack älskling för resan! LOVE YOU!

RSS 2.0