what to do, what to say and so on

.Snöovädret slutar aldrig. det är storm utanför mitt fönster, det är storm innanför mitt fönster, det är storm i mig.


Juldagen, den rödaste dagen ever!

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att ta en promenad till kallkällan. Behövde smälta ner all julmat som satt ända upp i halsgropen.
När jag ändå var på prommis hälsade jag på elon som yttrade sig om att juldagen var den mest röda dagen på året. Eftersom denna dag är så otroligt röd och allt är igenbommat behöver det inte betyda att det inte är fest i stan, för ikväll smäller det. Både jag och elon drog slutsatser om att ikväll kommer bli den mäktigaste kvällen ever!

Vi ses på båten ikväll folket!

Såhär såg man ut när man var på promenad ute i kylan.


Skinny Love


LULE-YO

Nu är man på hemmaplan och härjar. Har redan hunnit med karaterfylla och fyllekäk på max.
Imorgon är det julafton och denna gång har jag absolut ingen julkänsla alls, har varken firat första, andra, tredje eller fjärde advent. Jo, ett luciafika fick jag hos ickestockholmsbor på söder som jag fick nöja mig med. Men ikväll blir det utgång och bästa bakismaten måste ju ändå vara julmaten, eller hur?

Nu har reklamfilmen/informationsfilmen som jag castade för kommit ut haha.


inga ord

Var på två julfester igår som slutade i karaterfylla. Första julfesten jag var på  hällde jag i hela romflaskan i glöggen som fick halva företaget på lyset. Sen drog jag till nästa julfest då jag fick en jägger i handen innan jag kom in och hamnade mitt i ett skålande och sedan vinglade in till köket för att hämta påfyllning, sen blev det svart.

Nästa vecka får jag svar från castingen jag var på i torsdags! Det blir fett.

Ska dricka mitt morgonvin nu som jag kirrade på systemet.






L-TOWN på fredag.


Andra advent

Igår gjorde jag och mattis pitepalt som satt otroligt fint i kistan! Jag fick världens paltkoma och ville bara däcka efter sista tuggan.

Senaste tiden har jag spelat in två reklamfilmer, varav ena kommer ut den 11 dec på internet. Det blir spännande och se! På torsdag ska jag på casting för en till reklamfilm som jag inte vad den ska handla om eller vad det är för produktionsbolag...




Just nu är jag bara trött på alla omständigheter. Vill till norrland för att andas lite och komma bort från storstan. Saknar snön, mina nära och kära och självklart pitepalten!

. God natt .


RSS 2.0