Så olika

På tisdag ska jag medverka i helena bergströms nya film "Så olika"!



Kungliga operan

Ikväll såg jag balettföreställningen "Ringaren av Notre-Dame", den är verkligen värd att se. Dansarna, scenografin och orkestern satt så snyggt ihop. Och alla var jättegrymma! speciellt dansarna.



Koreografi: Pär Isberg
Libretto efter Victor Hugos roman Notre-Dame de Paris
Musik: Stefan Nilsson
Orkesterarrangemang: Olov Helge
Scenografi: Bo-Ruben Hedwall
Kostym: Jerome Kaplan
Ljus: Torkel Blomkvist

 


Söndag

Äntligen fått vila ut och nu ska jag och min dude ta en promenad i den häliga vårsolen.

Ge mig sömn

Försökte sova nu på eftermiddagen och ta igen all sömn som har gått åt spillo på grund av att ha haft två tentor på dagar men justnär man somnar så ringer telefonen och kunde inte somna om.
nu är det bara 4 tentor kvar! sen är basåret slut! YEY! ska söka sommarjobb till veckan och funderar på en tillfällig karriär på lidhl tills jag kommer in på apotekarlinjen, och svar nej man jobbar bara inte på ett apotek utan man kan forska, skapa nya mediciner och jobba på astra osvosv


Ikväll ska min dude spela lite på en afterwork och dessutom släpper han sin nya låt i slutet på april!

Påskafton

vilken underbar dag det har varit!
idag gick jag på en lång promenad med min kära kusin i vårsolen. det var så pass varmt att bara linne och leggings räckte gott och väl. jag fick till och med ränder från linnet! jag trodde inte man kunde bli brun i april men tydligen kunde man det!
just nu sitter jag och pluggar kemi, försöker lista hur kemikalierna reagerar....inte en höjdpunkt på en lördagkväll!

imorgon kommer min dude hem från alperna och jag har saknat han så mycket så att det gör ont!

...............

Fan ta dig!

Den här veckan kommer bli den värsta veckan någonsin. Jag är så ledsen och besviken just nu så att jag vet varken ut eller in längre. Nu ska jag till gymet och springa på rullbandet för att rensa mina tankar....

Hmm...

Drömt konstiga drömmar de senaste nätterna.


Ibland kännar man sig inte älskad utan bara som en syndabock. Och att inte få någon respekt tillbaka känns bara surt. just nu vill jag hem till norrland till mina vänner. Kan bara någon kidnappa mig från sthlm?!

RSS 2.0