Sköna söder

Min kära vän Shiva tog mig en tur på söder idag och bjöd mig på fika på chokladfabriken där de har stans bästa choklad. Fick dessutom ett reklamfilmsjobb idag då jag ska vara med i coopreklamen, kunde den här måndagen bli bättre?


Playa del sol



Kusinvitamin

Såg min kära kusin i teaterföreställningen "På ett tåg i Indien" ikväll och hon rockade fett! Grym skådis är hon och jag kommer verkligen att sakna henne när hon åker till LA efter jul. Du är bäst and I LOVE YOU!


Inga ord

Just nu vet jag inte vart jag har mina känslor, allting har blivit en enda röra. Igår kom allt som ett bakslag efter att min egovecka hitills varit perfekt. Vet inte hur jag ska klättra upp för stegen igen. Börjar bli riktigt less på samhället och alla runt omkring som tror att de stöttar men backar inte upp en när det väl behövs. Om man vill ha hjälp så vill man ha det på riktigt.


Friday I'm in love

Fick en roll i en reklamfilm som jag castade för förra veckan, har dock aldrig fått ett jobb som jag har castat för pga min nervositet. Så av alla sökande var det bara jag som fick rollen som "dottern" och att få något bekräftat på detta sätt är helt underbart. Utöver den här reklamfilmen så var jag på en annan reklamfilminspelning idag för ericsson och mitt från ingenstans dyker min kära kompis roy upp som också skulle vara med, så nu finns det en reklamfilm då vi båda agerar tillsammans!

Kom hem och däckade i soffan pga bakfylla och få timmars nattsömn, men nu är jag på hugget igen och ska på after work med my academy.



Övertrött och rastlös på inspelningen.


YEY

Min kära frisör Adel gjorde mig fin idag! Han gav mig en ny frisyr och fina lockar. Tack!


Monday

Jag fick ett samtal från en brud som ville ha med mig i en reklamfilm nu på fredag så nu är jag dubbelbokad med både svt och reklamfilm.

Idag har jag slappat och imorgon blir det till att jobba hela dagen lång. YEEEY (not).

Nu ska jag krypa mig till sängs och filosofera lite. PUSS


Lady D

Idag har jag storshoppat på body shop, köpt massa lotions och peelings. Nu ska jag ta hand om mig själv så att min kropp mår bra. Ingen stress eller press. Det fattas bara en klipptid och lite självkänsla sen är jag fullbordad.




What to do?

Nu vill jag inte vara sjuk längre, jag vill vara frisk och ha en normal vardag utan att vara sängliggandes. Jag vill inte ha grissjukan längre!
Har hängt framför datorn hela kvällen och försökt ha ett socialt liv. Jag bestämde mig för en sak ikväll när jag filosoferade framför datan; jag ska ha en "egovecka" nästa vecka! Jag ska inte jobba så mycket utan gå till frisören och klippa mig, färga håret, gå på filmfestivalen, umgås med folk som jag annars inte har tid för osv. Jag ska bara tnka på mig själv och göra saker som unnar bara mig. Det ser jag verkligen framemot!



Influensan

Jahapp då var det min tur att få den omtalade influensan! Jag kan då påstå att det var verkligen det värsta jag har varit med om någonsin. På grund av denna influensa fick jag inte medverka i Persbrandts film, så det blev ingen inspelning för min del. Jag ska på inspelning nästa vecka för en tv-serie som ska visas på svt, fast jag tror inte att det hade varit lika kul som inspelningen med Persbrandt haha.

Aja nu är jag på bättringsvägen iallafall och hoppas på att bli frisk snart.


Filminspelning

Inspelning med Persbrandt imorgon. Det blir nog intressant.


Går trappan ner?

Hela den här lördagen har varit en klass för sig. Planerat i en vecka att gå ut med folket, tagit ledigt från jobbet, shoppat loss på stan, köpt vin, fixat förfesten och alla har helt plötsligt andra planer ikväll. Alltifrån att folket jobbar eller ska gå på bio, så jag tog på mig pyjamasen och kollade på världens mest sämsta komedi tills min kära vän ringde och sa: Bli klar så drar vi till stan och röjer!! Så nu sitter jag och väntar på att min kära vän ska komma och plocka upp för nu ska vi röja! Jag är värsta 80-tal ikväll med bling bling och paljetter. ME LIKE!


I would love to, go with the boat with you!

Trotsade det hemska ovädret idag och shoppade loss på stan med min mor. Jag hittade lite smått och gott trots att det var väldigt urplockat.

Nu har jag några minuter på mig att värma mig och sen ska jag ut i ovädret igen för att ta mig till dansen. Ikväll blir det dans med Cherie i tre timmar på balettakademin och till helgen blir det dansföreställning.

Det blev ingen casting för mig, hade ingen tid alls att ta mig dit och hann inte ens kolla igenom mitt manus. Så kan det gå ibland!


Novemberdyster

Dramastiska institutet ska göra en kortfilm och jag har blivit bjuden till castingen, problemet är att jag ska agera som serb och bryta på öststatiska. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig till och desvärre hatar jag castingar på grund av att min nervositet tar över, vilket leder till att jag blir stum. Just nu sitter jag och min roomie och myser framför tv:en, jag trivs här på mitt nya place.

Me n ruken (min nya roomie)


RSS 2.0