Faaaaalun

Imorgon bär det av till Falun! Måste bara packa, tvätta, färga håret och öva på mitt manus.

Önska mig lycka till!!

Suck och stön

Hur får man egentligen jobb? Varför ska det vara så fruktansvärt svårt? Jag känner mig mer och mer maktlös för varje dag som går...

Sammanfattning.

Igår jobbade jag som vanligt, tvättade vår enorma smutstvätt, hämtade mina pengar från cafét och drog till sist till ett 25-års kalas.


Stockholm ----> Falun

Helgen för mig innebär alltid jobba extra på Scandic. Nu när man är arbetslös tar man alla jobbtillfällen i akt och alla helgpass i frukosten på hotellet. Jag börjar gilla mitt extrajobb och min arbetskamrater. Det är endå en skön stämning där och jag börjar känna mig bekväm.

Det blir kortfilm för min del! Jag har huvudrollen och nu har jag fått boende i Dalarna. Jag ska bo hos en av kameramänniskorna och jag har en chaufför som kommer att skjutsa mig runt! Så jag åker troligtvis på tisdag. Är fett pepp inför min lilla resa till Dalarna!!

Well well

Var på intervju idag men tror dock att jag inte får anställningen. Satt nervöst och bara nickade. Det var lite synd eftersom jobbet verkade vara jättekul och något för mig...well well nu ska jag på stan och fika med sarah för att se vad hon har att erbjuda.

Fint väder och dåliga kläder.

14:18

Ska jag tacka ja till en huvudroll i en kortfilm som ska spelas in i Dalarna? Låter off och åka dit för att spela in, plus att jag måste skaffa boende för de dagarna...

Nä, nu måste jag hoppa i duschen och rycka upp mig!


12:27

Alla mina möten på arbetsförmedlingen de senaste veckorna har inlett såhär:

- Hej! Har förstått att du är arbetslös nu och vill ut på arbetsmarknaden, har du sökt någon utbildning?
- Jo, det har jag men jag kom inte in. Utbildningen finns bara i uppsala och göteborg.
- Iår är det svårare att komma in på utbildningar och få jobb nu när det är lågkonjuktur.
- Tack för upplysningen! Vill helst inte bli påmind om att jag är en av de drabbade.


Jag vill verkligen inte jobba.
Jag vill plugga och få kunskap.

8.35

Nu ska jag traska i regnet med Rouzbeh för att titta på en lägenhet. Den här tiden på dagen brukar jag sova som en stock men vad gör man inte för dessa lägenheter!

Apelsin och järn

Idag har jag fikat på stan med Nina och Sanna. Det var sweetness.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett mejl av en arbetsgivare och där det stod att jag var bland de 18 av 320 som är kallade på intervju. Det var en härlig känsla, plus att man äntligen har fått ett svar från någon arbetsgivare. Räknade igår att jag hade skickat (inkluderar mejl och brev) 45 CV:en sammanlagt. Jag hoppas att framtiden blir ljusare för mig snart. Kan inte fokusera mig på något annat än att söka arbete just nu...

Nu ska jag äta en apelsin och ta mina järntabletter! (Järn binder bättre till C-vitamin, så järnupptaget blir mest effektivt med en apelsin eller ett glas juice). Har konstant järnbrist om ni undrar.

PUSS

Jobbsökandet tar aldrig slut

Ville inte kliva upp ur sängen i morse, kände att kroppen inte orkade med och psyket kolapsar snart. Åkte till cafét för att kräva min lön men skulle komma tillbaka på lördag för att få den. Låter lite konstigt?!

Kom hem fixade till mig och nu ska jag till arbetsförmedligen, sen ut på stan och söka jobb.

BTW har jag världens gulligaste pojkvän, han la pengar på skrivbordet i morse och sa: "Älskling, jag vet att du inte har pengar och jag vet att det leder till att du inte äter då. Så jag lägger lite pengar här så att du kan käka lunch". finns det någon sötare pojkvän eller?! TACK MY LOVE!

Mamakin är en flopp!

Var nyss på så kallade musikvideoinspelning för bandet Mamakin. Alla söp och var jättefulla, ingen var ansvarig för oss statister och inget bemötande fick vi. Det var nog den sämsta inspelningen hitills.
Efter att ha väntat i tre timmar i en lagerlokal med massa fulla fjortisar och rockare drog jag, sket totalt i att vara med i musikvideon. Orka vara wannabe rockare och tro att de kan bete sig hur de vill. Det var faktiskt en inspelningsplats och lite mer ansvar och respekt krävs för att det ska vara seriöst.

Väldigt oseriöst band och troligtvis inga framgångar. Tyvärr!

Min sminkning var snygg iallafall!


Idioti

Min arbetsgivare sa att jag hade fått caféjobbet som jag provjobbade för i veckan. Jag hade alltså jobbat hårt i två dagar och blivit tilllovad lön av arbetsgivaren. Han lovade att höra av sig till mig för att jag skulle ha jobbat i helgen, vilket han inte gjorde. 
När jag sedan ringer han får jag svaret: "Jag har inte haft tid och ringa dig! Det är massa andra provjobbare som ska komma och jobba nu. Jag hör av mig till veckan om du ska jobba mer". Hur oseriös arbetsgivare får man vara?! Jag känner mig totalt utnyttjad och underlägsen. Nu vill jag verkligen inte jobba där! Jag säger bara: TACK finanskrisen!


På måndag ska jag ringa facket. Borde kanske ha kollat igenom fackets lista innan jag sökte jobb, men det är ju inte så lätt när man är i ett desperat behov av arbete.



Godmorgon!

Igår var det skräpmatens dag, åt pizza och hamburgare plus massa öl. Inte så hälsosamt direkt.

Åkte in till stan och träffade en förvirrad ellen som var på stureplan när hon skulle vara på söder haha. Sedan blev det öl med duden och hans kompis resten av kvällen.

Nu ska jag till scandic och jobba!


BTW musikvideoinspelning ikväll!

Aj

Mitt huvud värker och min kropp är skör idag, jag håller på att bli sjuk! Tack till den som har smittat mig. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk.


Har fortfarande inte hittat lägenhet men jobbfronten ser lite ljusare ut än sist...

Oh my

Pajjat en lampa idag, mina fötter värker och nu vill jag däcka i min säng! Tack och hej för mig!

What to do?

Ikväll tog jag två klasser på ackis och ska skriva upp mig på en kurs och sen bara ta massa drop-in klasser. Så den här terminen kommer att bli fet! Dansen gör mig verkligen lycklig, det känns så skönt och bara släppa allt runt omkring en och bara dansa.


BTW jag har sträckt min arm...yey! (not)



When Doves Cry

Wackingklassen var tydligen full när vi väl kom dit och vi gick till mc.donalds istället och frossade i oss skräpmat.

Ikväll blir det Cherie på balettakademin och den klassen får inte vara full!


Nu ska jag till försäkringskassan iallafall!

Hej hopp galopp!

Varit på arbetsförmedlingen idag och regristrerat mig, sökt bostadsbidrag och socpengar. Desperat va? That's life! finanskrisen drabbade till och med mig.

Men jag är inte deppig för det! Ikväll ska jag och cicci ta klass för maggie i wacking på balettakademin. Det blir nice.



Cheries Dance Camp






Hemma

Har ont i hela kroppen efter att ha dansat i 18 timmar på fem endast fem dagar med fyspass. Cheries camp i Örebro var helt underbart och koreografierna var jättegrymma! Hon är den bästa dansaren/dansläraren i Sverige, bokstavligt talat. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila.

Kommer upp pics imorgon från danslägret! PUSS

Bokat och klart!

Nu är det bokat och klart att jag ska till Örebro med cicci och gänget!
Måste bara packa, handla och hitta mina danskläder.



Nä, nu måste skriva en "To do"-lista!

PUSS



Fullspäckat

Jag måste planera mig helg, har för mycket planer och vet inte hur jag ska ta mig till. Jag ska jobba, provjobba, fika, fixa sovsäck, packa väskan, skaffa danskläder och boka bussbiljett.


Aktiva Diana

Jag har nog aldrig varit så här pass aktiv som jag är just nu. Har troligtvis skickat ut 100 CV sammanlagt och frågat exakt alla om de vet om någon behöver personal. Jag hoppas att all denna möda löner sig snart!

Igår på förmiddagen var jag på en casting för en reklamfilm, men jag tror dock att jag inte fick jobbet. Det här med casting har jag lite svårt för eftersom jag alltid blir så pass nervös att jag börjar stamma. En ganska dålig egenskap.

Därefter blev det sol och bad avec Ida, och på kvällen blev det ett äventyr med Lisa och Gina på café operan och spy bar.

Pride och Little Persia

I helgen var det pompa och ståt.
Jobb, prideparad och invigning av Little Persia.
Kunde inte bli bättre.











RSS 2.0