Dansjobb

Imorgon ska jag vara bakgrundsdansare i Johan Palms musikvideo.
Inspelningen är tydligen ute på stan och jag hoppas att det inte regnar!

Nyår

Ja, snart var det dags för persiskt nyår. På fredag firar iranierna vårdagens ankomst och samlar hela familjen för att äta massa gott. Ser framemot och sitta hemma hos farmor med tjocka släkten och frossa i sig massa kakor!

Imorgon ska jag och cicci på BOUNCE "caution"!!


När kommer din bok empä?!

Några roliga citat:

R: -Labbarna ska vara inlämnade månad 6!
D: -Vadå månad 6? alltså juni?!
R: -Ja, exakt. jag vet väl inte vad den där månaden heter..

R: -Tryck inte mot min bröstkorg, jag hade ångest idag.
D: -huh? du har ju aldrig ångest?!
R: -jag hade svårt och andas idag, du vet när det känns som att något trycker mot lungorna.
D: -då är ångest fel ordval.

Jag fick mig då ett gott skratt, kan emelie möjligtvis också få det? kvinnan som ivrigt skriver ner mina citat och som ska inom snar framtid trycka ut en bok. När är du klar med boken?


Jag vill ha min norrlännska tillbaka. Kanske en dialektkurs?

fredagnatt

En sjukling som jag kunde då inte få unna sig med en öl på krogen, nä istället fick man sitta hemma och frossa i sig godis framför tven. Har dessutom ring störningsjouren och klagat på mina grannar (de hade typ fest för hela kista).
Att ringa störningsjouren gjorde mig nog 50 år äldre. Nu ska jag proppa i min lite medicin och möjligtvis få besök av john blund! natti

Yeeeey

Är klar med matematik D nu! fick tillbaka sista tentan idag och sa hejdå till världens bästa mattelärare!

Bästa klippet i stan!

Igår var jag hos Adel på MOC och fick mig en ny frisyr. Han är nog den bästa och den gulligaste frisören i Sthlm. Så om ni är på söder och ska klippa er hos en pålitlig frisör, dra till MOC på åsögatan 140 och hälsa från Diana! haha.

Onsdagen började med att jag försov mig och struntade i föreläsningen, på eftermiddag var jag på casting för en musikvideo där man skulle dansa streetdance. Väl framme på castingen fick jag höra låten för första gången och det var ju verkligen inte hiphop eller något liknande utan det var techno! Jag försökte dansa snyggt men min kropp ville köra stureplansstilen. På fredag eller måndag får jag svar, jag blir dock inte besviken om jag inte får jobbet!

Nu ska jag och Rouzbeh in till stan och käka! seee yaaa!

SVT

Idag var jag på intervju för en realityserie, producenten ringde mig 10 min senare och ville ha med mig. I veckan ska jag skriva på kontrakt och inspelningen kommer ske i april-maj.



LYCKA!

Idag fick jag veta att jag blev godkänd på världens svåraste kemitenta. Hade suttit 24/7 i en vecka och bara studerat massa kurvor på hur olika ämnen beter sig.
Åh vilken lycka! Min envishet gav verkligen resultat!




Nä, nu ska jag labbet och labba!

Söndag

Solen sken för första gången på länge och jag börjar få hopp om att det kanske blir vår snart.




                          VILL HA SOMMAR NU!

RSS 2.0