Nu kör vi.

Plugget är igång, en vecka kvar på nollningen och nu är det bara flytten till uppsala som väntar. Ska skriva kontrakt imorgon och flytta till helgen. På tisdag ska vi nollor på pubrunda med våra faddrar som ska supa oss under bordet osv.



New born.

Har äntligen kommit in på Uppsala Universitet och har min första föreläsning imorgon på BMC. Nästa projekt är att hitta tak över huvudet som verkar vara väldigt omöjligt med tanke på hur många studenter som pluggar i Uppsala. Det är ett ungefärligt tal på 45 000.

Igår var det reklamfilminspelning för Ericsson som var mitt andra jobb för dem. Jag passade på och dra med mig Ellen också som aldrig hade varit med på en inspelningsplats och lyckligtvis spelades reklamfilmen in i en studio, vilket är mycket ovanligt. Så det var en soft inspelning med mycket god mat och fika. Alltså mycket frossa haha. Jag återkommer med bilder från inspelningen!

Imorgon kommer jag att få min första FASSbok!


Pitepalt

Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att ta på mig täckbyxorna, vinterkängorna, mössan, halsduken lovikkavantarna för att ta mig en lång promenad till svartöstan. Nu sitter jag och väntar på att få pitepalt som jag suktat efter i månader, och till efterrätt blir det blåbärspaj med vaniljsås. Tack monkan, du är bäst!

Nyårsafton var awesome, jag tror att jag hade lite för kul faktiskt men det var jag värd. Att få vara med sina nära och kära var helt underbart! Jag mår så bra just nu och ingen kan hejda mig just nu.


Det är värt att kämpa för saker och ting här i livet, det är värt att bestiga berg och gå igenom eld och vatten, för när man får resultat för all möda och slit, är den känslan helt obeskrivlig. Det är som att vinna ett marathonlopp. Det är ett lyckorus som strömmar igenom kroppen. Hoppet, självkänslan och allt bara växer inom en. Min styrka är min envishet, jag ger aldrig upp. Det tar mycket energi och kraft från en men det är fan i mig värt det!

I mitten av januari ska jag avslöja mitt nya projekt som är igång...


RSS 2.0