Robinson 2009 var en flopp!

Åh vad besviken och arg man blir på att fel person kammar hem hela segern! Nu när man har följt programmet och tyckt att årets robinson har varit den bästa hitills så vinner Ellenor som inte har bidragit med någonting!


Regn, regn och åter igen regn!

Trevligt väder! det regnar som aldrig förr. Måste ta mig till skolan snart och labba i fem timmar, kul!

Längtar till Grekland! bara två veckor kvar!


Ett fyrklöver

Nu har jag och Rouzbeh bokat biljetter till Grekland! Vi åker den 13 juni direkt efter att min skola har slutat och kommer hem den 30:e juni. Sedan ska jag till Lule och glassa i juli. nice va?
Om inte jag skulle komma in på apotekarlinjen då vettefan vad jag gör till hösten. Börja skriva ett CV och söka ett jobb känns ju surt....jag vill helst resa men för att kunna resa måste jag ha pengar, alltså jobba. Någon som vill följa med mig ut på äventyr i höst? Asien maybe? Tågluffa? Båtluffa? Sydamerika?

Nä, nu måste jag till biblioteket och skriva ut massa tentor!



Playa del sol

Idag fick jag för första gången en replik i en tv-serie! fick spela mot skådespelarn Mikael Tornving.

Imorgon ska jag också medverka i serien. Ett måste är att se den när den sänds på tv i höst för jag kommer vara med i nästan alla avsnitt:)




SVT

Imorgon ska jag medverka i komedieserien "Playa del sol" som ska visas i svt.



klassskillnad


Idag när jag jobbade på scandic hotell insåg jag varför jag inte jobbade och pluggade istället. Varför är det image att inom hotell & resturang branschen ska man vara dryg och snäsig? hur orkar man lägga energi på att vara otrevlig.

Jag tycker verkligen att det är jättekul när både personalen och hotellgästerna är trevligare mot ex hovmästaren än städaren, det är verkligen en rolig syn. Dessutom att gästerna på hotellet slavar med en och njuter av det.

Man känner verkligen klassskillnaden när man jobbar på hotellet, fy fan för det!
Hur mycket utbildning jag än kommer att ha så komer jag alltid att vara på arbetarklasens sida och aldrig bli en dryg affärsman som kör med de som har det mindre ställt i samhället.

Dagens roliga

Haha kul att DN tog med mitt citat! Anledningen till att jag skrev det här "frisörtipset" var att man kunde vinna en mobil, men den mobilen har jag varken sett eller hört nåt från.


Läsarnas frisörtips

På 25 år sjudubblades antalet damfriseringar i Stockholm – från runt 100 år 1913 till 650 år 1938. I dag finns ungefär 1 400. Vi bad därför läsarna att mejla in sina bästa frisörtips, för att sålla lite i frisördjungeln.

”Utan tvekan är Adel på MOC bäst. Han lyfter fram personligheten med saxen och hittar rätt frisyr för just dig. Dessutom får man gå in i en liten biosalong med en konstfilm i gång när man får sitt hår tvättat. ” '
/Diana Kelishani
MOC, Åsögatan 140.

RSS 2.0