Long time no see

Har varit väldigt off på den senaste tiden och inte haft någon stor lust att skriva här. Jag tror det är den klassiska "svenne"-depressionen som härjar...

Idag fick jag ett samtal från produktionsbolaget filmlance och de ville att jag skulle medverka i Mikael Persbrants nya film om två veckor. Det har blivit en hel del film den senaste tiden.
Väntar fortfarande på att jag ska dyka upp i Playa del Sol, sitter fastklistrad framför tv:en varje söndag och väntar på att jag ska dyka upp i tv-rutan haha.

Nu är det fredag och jag kommer som vanligt jobba den här helgen, fast på lördag blir det krök för min kära kusinvitamin fyller år.

Jag och Elonmandelon i Uppsala.


Chilling n killing

Såg playa del sol ikväll för att se om jag var med i avsnittet men det var jag icket! Kanske i nästa avsnitt eller något dylikt. Hoppas bara på att de inte har klippt bort mig. Det hade ju varit tragiskt...

Jobbat hela helgen lång. Den här helgen blev till den längsta helgen i mitt liv. Jag är helt död nu och ska slagga hos Nineli.


På tisdag ska jag börja på mitt nya jobb och troligtvis det mest givande jobbet jag hitills har fått. Jag ska vara mentor för ungdomar som behöver hjälp med sina studier. Jobbet satt som handen i handsken för mig!


Krya på dig elon och be svinisen dra åt skogen!


Hej hopp galopp!

Idag har jag varit på Ikea med grabbarna grus och käkat köttbullar för endast 16 kr! Vilket kap! Jag kommer nog återvända dit ett antal gånger den här terminen.
Nästa vecka ska jag på informationsmöte för ett jobb och om jag får jobbet så har jag fyra jobb. Kan det bli bättre eller? Nope.

Igår gick jag runt med Sarahs Dr. martens skor och kände nostalgin strömma igenom mig. Do you remember empä?

Ha en trevlig fredagkväll folket!


RSS 2.0